Aktivne temeAktivne teme  Ispiši listu članova forumaLista članova  KalendarKalendar  Pretraži forumTraži  UupoomoćUupoomoć
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
ŽUPANJA
 Kulen.net forum :MJESTA :ŽUPANJA
Ikona poruka Tema: Šote more šote Odgovori Pošalji novu temu
Autor Poruka
kulen
Admin Group
Admin Group
Avatar

Pristupio/la: 01 Jan 2006
Online Status: Offline
Poruke: 18
Citiram kulen Odgovorbullet Tema: Šote more šote
    Poslan: 02 Feb 2007 u 1:50pm

Vukovarski gradonačelnik HDZ-ovac Tomislav Šota nije dočekao niti jednog od 9. vijećnika na zakazanoj sjednici vukovarskog poglavarstva. Odrekli su ga se svi jer, prema njihovim riječima, niti on nije bio česti gost sjednica.

U isto vrijeme Svetislav Lađarević, Nikola Toth, Dragan Njegić i SDP-ovac Željko Sabo borave u Izraelu a navodno je riječ o ugovaranju gospodarske suradnje.
O razlozima smjene nije se moglo više doznati, osim već poznatih stvari da HDZ zamjera Šoti nedostatak komunikacije i česta izostajanja s posla zbog bolesti.
VUKOVAR - Vukovarski HDZ i službeno se odrekao svog gradonačelnika Tomislava Šote i za predstojeću sjednicu Gradskog vijeća, 6. veljače, predložio iskazivanje nepovjerenja čelnom čovjeku Vukovara. Prijedlog je usuglašen na preksinoćnoj sjednici vukovarskog HDZ-a, a kako se moglo doznati, rezultat tajnoga glasovanja bio je 13:8 u korist onih koji su tražili Šotinu smjenu. - Prijedlog ćemo uputiti Gradskom vijeću, a od naših koalicijskih partnera iz HSP-a dobili smo potporu takvom prijedlogu. Tomislavu Šoti ponuđeno je da ostane u stranci, a HDZ će pomoći svom čovjeku i nastaviti s njim suradnju ako on to želi - potvrdio je Petar Mlinarić, predsjednik vukovarskog HDZ-a.
O razlozima smjene, kao i potencijalnim kandidatima za novoga gradonačelnika, nije se moglo više doznati, osim već poznatih stvari da HDZ zamjera Šoti nedostatak komunikacije i česta izostajanja s posla zbog bolesti. Unatoč tome, iz gradske je uprave Jutarnjem stigao odgovor da je od stupanja na funkciju gradonačelnika 8. lipnja 2005. do danas Šota na bolovanju proveo samo 23 dana. - Potpuno sam zdrav i odbacujem obrazloženja da odlazim zbog zdravstvenih problema.
Nisam htio otići sam s dužnosti gradonačelnika, jer smatram da su me građani izabrali. O tome hoću li ostati u HDZ-u i gdje ću nastaviti raditi, govorit ću nakon sjednice Gradskog vijeća, ako se na njoj uopće i bude govorilo o mojoj smjeni - rekao je Šota. Na dnevnom redu spomenute sjednice doista se ne nalazi pitanje iskazivanja nepovjerenja gradonačelniku, no pretpostavlja se da će se o tome raspravljati u jednoj od dodatnih točaka piše Jutarnji list

IP IP Logged
Odgovori Pošalji novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Skok na forum
Ti ne možeš poslati nove teme u ovom forumu
Ti ne možeš odgovoriti na teme u ovom forumu
Ti ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu
Ti ne možeš editirati svoje poruke u ovom forumu
Ti ne možeš kreirati ankete u ovom forumu
Ti ne možeš glasati u anketama u ovom forumu


Gradište.com

Čekajući da se učita stranica, potrošili ste 0,078 sekundi(a).